Gent d’Alella, CDC y PP denuncian la falta de respeto hacia ellos del alcalde de ERC

septiembre 25 12:26 2015 Print This Article
Amadeu Francisco, alcalde de Alella

Amadeu Francisco, alcalde de Alella

Los grupos municipales de Alella, Gent d’Alella, CDC y PP, siguen manteniendo en pie su denuncia contra el alcalde de ERC, Amadeu Francisco. Y llevan casi un mes de protesta. Estos grupos, que suman cuatro regidores de los trece que componen la corporación, y forman el grueso de la oposición – sólo se desmarcó el regidor de la CUP- consideran que desde las pasadas elecciones de mayo han sufrido una actitud “de desprecio y de falta de respeto” por parte del alcalde. Como forma de dejar en evidencia su protesta, los regidores de estos tres grupos decidieron no estar presentes el pasado día 5 de septiembre en el discurso oficial del alcalde en la inauguración de la Festa de la Verema 2015. Desde el Grupo de Gobierno, fomado por ERC y Alella Primer – con ocho regidores en total- se atribuye esta actitud de los grupos de la oposición a que, a diferencia de lo que sucedía en la legislatura pasada, algunos de ellos no están presentes en el gobierno. El Ayuntamiento rechaza ninguna clase de trato vejatorio y considera que se ha dotado a todos los grupos de las herramientas necesarias para desempeñar su labor.

EL MANIFIESTO DE LA OPOSICIÓN

Els Grups Municipals de Gent d’Alella, Convergència Democràtica de Catalunya i Partit Popular de Catalunya han subscrit el MANIFEST adjunt de denúncia de l’actitud de constant menysteniment institucional i personal de l’Alcalde Francisco cap als regidors de l’oposició signants, des de les últimes eleccions del mes de maig d’enguany.

Com a manifestació pública de rebuig a les lamentables males  formes institucionals de l’Alcalde, els regidors denunciants vàrem decidir no estar presents durant el discurs de l’Alcalde en l’acte oficial d’inauguració de la Verema 2015, a la Plaça de l’Ajuntament d’Alella fent saber que continuarem en la nostra denúncia mentre duri aquest tracte vexatori.

LA MAJORIA ABSOLUTA NO ÉS SINÒNIM D’UNA BONA GESTIÓ

Ja fa més de 3 mesos que vam començar nou mandat i comença a preocupar-nos la poca delicadeza i la manca de formes per part del nostre Alcalde cap els representants de gran part dels ciutadans d’Alella. Sigui d’esquerres, sigui de dretes, haver aconseguit la majoria absoluta en unes eleccions democràtiques és una gran responsabilitat. Maltractar i “ningunejar” als Regidors de l’oposició que representem a més de 1500 ciutadans, ni és democràtic ni és ètic i és absolutament reprovable.

Volem fer públic aquestes males noves formes del nostre Alcalde, que ara amb majoria absoluta, sembla ser li hagin pujat els fums.

Compte!! Pot ser perillós, doncs entre governar per l’autoritat que t’han donat els teus electors o governar per ser i voler demostrar ser autoritari, hi ha una fina línea de creuament, que fa ferum a “pequeño gran dictador”. A nosaltres, com a electes, no ens preocupa el seu estil de modals prepotents cap a tot allò que li fa nosa i li molesta i que porta exercint des de fa temps. Estem acostumats i sembla ser que la política ja és això. No ens molesta, encara que ell s’ho cregui, que ens hagi desterrat a un despatx confinat a les “golfes” o que no se’ns informi degudament sobre notícies i esdeveniments del nostre poble. O que no ens tingui en compte a nosaltres com a persones. El que realment ens preocupa ara, són les respostes que està donant de pur autoritarisme a plantejaments fets des de una total vessant col·laboracionista.

Com a tall d’exemple, davant la proposta d’un company Regidor conforme valdria la pena estudiar bé el regenerar i ampliar el grup de la Policia Local, la seva contesta va ser…..”doncs ara els hi farem una operació d’estètica si et sembla per a que semblin més joves”….. He dit!

La proposta no anava dirigida ni molt menys a fer fora a la policia que ja tenim, sinó a realitzar l’esforç d’ampliar la plantilla i intentar que tot el personal jove que entra no marxi per la porta de darrera com està passant actualment. I Sr. Alcalde, parlar de la seguretat a Alella no és fer demagògia com ens acusa en els plens. Parlar de la Seguretat a Alella, és parlar d’una de les preocupacions actuals més grans, sinó la prioritària, dels nostres ciutadans.

En voleu més??. Doncs a la pregunta sobre la compra dels terrenys dels Escolapis, on un Regidor demanava si el comprador havia demanat informes i cèdules urbanístiques la resposta fou…..”la noche me confunde”…. Literalment!!, sense obtenir cap altre tipus de resposta.

Jutgeu vosaltres mateixos. L’hagueu votat o no. Contestacions plenes d’ironia i de “tan se m’enfotisme”, realitzades amb supèrbia, sobre temes tan fonamentalment importants com la Seguretat, com la gestió del patrimoni d’Alella, …. haurien de preocupar.

Ves que no se li pugin els fums al Sr. Alcalde i ho haguem d’acabar lamentant.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225