Els veïns d’Òrrius decidiran en una consulta si circulen vehicles pel carrer Major el cap de setmana

febrero 24 17:03 2016 Print This Article
Els veïns votaran del 13 al 20 de març

Els veïns votaran del 13 al 20 de març

Del 13 al 20 de març els veïns i veïnes d’Òrrius podran votar a favor o en contra de la circulació de vehicles pel Carrer Major durant caps de setmana i festius. L’equip de govern ha decidit realitzar una Consulta Popular emparant-se en la Llei de Consultes no referendàries aprovada pel Parlament de Catalunya el setembre de 2014, i en el Reglament de Participació Ciutadana del Municipi d’Òrrius.

La consulta tindrà lloc al mateix Ajuntament en horaris d’oficina els dies laborables i els dissabtes i diumenges de 9 a 13h.
La iniciativa de tancar el Carrer Major sorgeix per la presentació d’una instància el dia 3 de desembre de 2015 acompanyada de 79 signatures. Davant d’això, l’Ajuntament ha optat per dur a terme aquesta consulta i que els veïns i veïnes expressin la seva opinió vers el tema.

Tindran dret a vot aquelles persones que hagin fet els 16 anys durant el 2015 i les majors de 18 anys que estiguin empadronades al poble. També ho podran fer les que tinguin un negoci a la zona afectada i n’acreditin la titularitat.

Les preguntes que es formularan a la consulta són:

  1. Cal tallar el Carrer Major a la circulació de vehicles els dissabtes, diumenges i festius de les 10:30 del matí a les 2 del migdia?


No. Respon la següent pregunta

2.  Cal tallar el Carrer Major a la circulació de vehicles els diumenges i festius d’11 del matí a 2 del migdia?

L’escrutini de la votació tindrà lloc el dia 20 de març al mateix Ajuntament, i serà públic.

Maria Monteis

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225