Torneig i homenatge a la Selecció espanyola de Special Hockey a Vilassar de Dalt

febrero 26 18:43 2016 Print This Article

torneig-hokei-vilassarVilassar de Dalt acollirà el proper dissabte, 5 de març de 2016 (16 h) un Torneig Special Hockey Herba. El torneig que tindrà lloc al Camp municipal d’esports Vallmorena comptarà amb la participació del Grup Catalonia, el FC Barcelona, el Col·legi Paideia i l’Iluro H. Club.

Durant el transcurs de l’esdeveniment es farà un homenatge a la Selecció espanyola de Special Hockey amb l’exposició dels trofeus de la Copa d’Europa i el Premi Nacional de l’Esport Infanta Sofia. També es vendran samarretes a benefici de Càritas i se servirà xocolata amb xurros per a tots els assistents.


  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.