Els bombers voluntaris de Malgrat col.laboren en la campanya de donació de sang d’aquest dissabte

marzo 04 09:58 2016 Print This Article
Els bombers organitzen la campanya a tota Catalunya

Els bombers organitzen la campanya a tota Catalunya

Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar tornen a col·laborar enguany amb la campanya de donació de sang que el Banc de Sang i Teixits organitza aquest dissabte al Parc Francesc Macià de la vila. La campanya, que es porta a terme a tot Catalunya i porta per nom “Els bombers t’acompanyen a donar sang”, tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia. A més, els Bombers exposaran els camions i vehicles dels que disposen per acudir a les situacions d’emergències per tal que els assistents els que puguin veure i conèixer la seva feina.

La d’aquest dissabte és una de les campanyes especials de donació de sang distribuïdes per tot Catalunya, que es fan enguany del 5 al 13 de març. L’any passat es van aconseguir 30 donacions i l”objectiu d’aquest any és “mantenir aquesta xifra o superar-la” segons ha dit el Cap del Parc de Bombers de Malgrat, Xavier Estopà. Per altra part, Estopà també ha explicat que “l’objectiu és aconseguir una jornada de germanor i que els pares vinguin a donar sang acompayats dels seus fills”.


  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225