Els jugadors del Club de Tennis Cabrils Campions de Catalunya de Clubs 2016 de la Categoria Infantil

marzo 10 11:10 2016 Print This Article
El jugadors del Club de Tennis Cabrils Campions de Catalunya de Clubs 2016 de la Categoria Infantil

El jugadors del Club de Tennis Cabrils Campions de Catalunya de Clubs 2016 de la
Categoria Infantil

El passat dissabte 5 de març es va jugar la gran final del Campionat de Catalunya de Clubs categoria Infantil entre el Club de Tennis Cabrils i el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899. Després de completar la serie dels cinc partits individuals la final es trobava ben igualada, amb tres victories individuals per CT Cabrils per dues del RCT Barcelona. Tot es va decidir en els partits de dobles a on els cabrilencs només necessitaven una victoria més per certificar el seu triomf. I aquesta va arribar en el primer enfrontament desfermant l’eufòria de jugadors,
tècnics i dels nombrosos aficionats que van assistir.

Una gran victoria d’un Club ben modest contra el poderós i emblemàtic RCT Barcelona que no es pot considerar fruit de la casualitat, després dels anys de molt bona feina que l’Escola de Tennis Xevi Camps desenvolupa al CT Cabrils, treballant amb nens i nenes de la comarca.

Tant els jugadors com els tècnics estaven molt contents pel Campionat i ja pensàven en donar molta guerra al Campionat d’Espanya Infantil masculí de Clubs que es celebrarà el proper agost a les instal.lacions del CT La Salut de Barcelona, a on s’han guanyat plaça de ple dret. També van mostrar el seu agraïment més sincer pel suport rebut per part dels aficionats a aquest esport que van assistir a aquesta apassionant final.

Albert Fillat


  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

1 Comment

  1. Mickybeach
    marzo 14, 15:28 #1 Mickybeach

    felicitats x l’ article Albert??
    Aquest triomf significa molt x ells i mes havent guanyat a tot un RCTB amb els seus fitxatges a la final??

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225