Xevi Ramon rebrà la medalla d’honor de Vilassar de Mar

junio 16 11:21 2016 Print This Article
Xevi Ramon ha entrenat els nois de Vilassar al llarg de trenta anys. Foto: Ajt. de Vilassar de Mar

Xevi Ramon ha entrenat els nois de Vilassar al llarg de quaranta anys. Foto: Ajt. de Vilassar de Mar

Vilassar de Mar lliurarà aquest dissabte 18 de juny la seva primera medalla d’honor a l’exentrenador de la UE Vilassar, Xevi Ramon. El lliurament d’aquest reconeixement tindrà lloc a les 20 h a la sala cultural M. Roser Carrau, dins dels actes de la celebració del 25è aniversari de la inauguració del camp municipal de futbol que porta el nom d’en Xevi Ramon. Prèviament al lliurament de la medalla, hi haurà la xerrada “Futbol i arquitectura. Reflexions i experiències d’un exjugador i arquitecte”, a càrrec de Joan Tusell.

L’atorgament d’aquesta distinció, segons expliquen des del consistori, es va aprovar en el Ple del passat 19 de maig. “La medalla se li atorga pels seus mèrits i valors en les seves diferents facetes sobretot com a entrenador de futbol base de la UE Vilassar de Mar des dels anys 1960 fins al 2004, on va destacar com un extraordinari educador pels seus valors de respecte, amistat i dedicació als altres”, expliquen

Xevi Ramon va néixer a Vilassar de Mar l’any 1931, té 4 fills i 11 néts. Durant 40 anys ha estat treballant en una empresa de serveis i com a jugador de futbol ha jugat a diferents equips i a tots els camps de futbol que ha tingut Vilassar de Mar. Però en el vessant esportiu destaca la seva faceta com a entrenador de futbol base i de formació de la UE Vilassar de Mar. Des del anys 60 fins al 2004 tots els infants d’aquest club han estat entrenats per ell. D’en Xevi Ramon també destaca la seva faceta d’escriptor i cronista de Vilassar de Mar, tertulià a Vilassar Ràdio o membre actiu dels Amics i Amigues de l’Arxiu Municipal.


  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225