Parla una testimoni dels aldarulls de la Nit Jove de Dosrius: “Va ser l’ajuntament qui va contractar per dos hores menys al DJ”

septiembre 08 09:31 2016 Print This Article

cartaslBon dia,

Jo no soc del poble, i per primero vegada vaig pujar a les festes de nit de Dosrius. Haig de dir, que venia amb unes idees de festa i de passar-mh’ho bé, ja que la meva colla m’havia parlat molt bé de la nit jove de Dosrius; i va ser així fins que, a les 4 de la matinada i sense previ avís, el DJ va començar a recollir. Abans d’aquest fet, encara no havia
passat cap tipus d’altercat anti-cívic; va ser apartir d’aquell moment quan el jovent, al no entendre que estava passant i el per què dels fets, va començar a protestar ( cosa no justificable). Les pedres i les baralles (que van ser dos molt puntuals i sense ferits) van començar una vegada el DJ ja no estava i l’equip tècnic tampoc. M’agradaria acabar tot això, dient que com a jove que no és del poble, és una llàstima que el propi ajuntament no sigui capaç de garantir una nit de festa a l’any a la seva propia joventut, i a més a més, per errors seus de gestió, els deixi pe’l terra.
Espero veure una rectificaciço o almenys una mica més d’investigació abans de donar o publicar una notícia, ja que el que he escrit a dalt es totalement demostrable. Va ser l’ajuntament qui a les esquenes del poble i de la oposició va contractar per dos hores menys al DJ, el cual a la seva hora de finalització del contracte va recollir.

Moltes gràcies

Jenni Rodríguez

Podeu veure la noticia publicada sobre els aldarulls i ferits a la Nit Jove de Dosrius aquí.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225