La cantera de la UE Cabrera, una farsa.

octubre 02 07:49 2016 Print This Article

cartaslEl símbol d’un club és poder lluir d’un primer equip farcit de jugadors que han estat formats a la cantera. Aquest valor que dona credibilitat a una escola i confiança als seus membres a la UE Cabrera ha desaparegut. El seu president Pepe Álvarez Badó i la seva junta han esvaït del tot aquest tret que identificava un club de futbol que creia, per davant de tot, en la feina que es feia amb les seves bases.

El resultat és una profunda frustració de molts bons jugadors que han estat, en alguns casos més de 10 anys aprenent, i que ara se’ls nega, sense cap argument ni escrúpol, la il·lusió de poder formar part del primer equip. Interessos egoistes i maquiavèl·lics, engany i empobriment de les relacions humanes únicament per guanyar un partit com sigui. Aquests son els nous atributs que identifica aquest mític club de futbol maresmenc, quina llàstima!

 

Joan Cuenca Fontbona

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home3/wacx3c0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225