Es presenta a Òrrius la revista Nova Àgora.
Es presenta a Òrrius la revista Nova Àgora.
Moment de la presentació de la nova publicació d'Òrrius
Moment de la presentació de la nova publicació d'Òrrius
El passat dissabte, Diada de Sant Jordi, es va presentar a l’Ajuntament d’Òrrius una nova revista. Aquesta porta per nom: Nova Àgora. La Revista d’Òrrius. La seva aparició serà trimestral i, com es pot llegir a l’editorial: “Aquesta Revista vol esdevenir un referent informatiu i de qualitat del poble d’Òrrius”. En ella apareixerà tot allò que succeeixi en aquesta població del Maresme. En ella els veïns d’Òrrius podran trobar noticies de l’actualitat local, esdeveniments, opinions, activitats de les diferents entitats i entrevistes. En definitiva, un nou mitjà de comunicació que servirà perquè tots els veïns estiguin assabentats del que passa en el seu poble. La Revista està gestionada, pel que fa als continguts i premsa per Maria Monteis Paradell. La maquetació, disseny i distribució corra a càrrec de l’Ajuntament d’Òrrius. Una excel·lent iniciativa en aquests moment de crisis. La informació, com diuen, ha de ser viva, i aquesta publicació la farà realitat.
[themoneytizer id="16873-16"]