Per la regeneració democràtica
Per la regeneració democràtica
antonio-lopezEUiA projecte germà d'IU ha estat i continua sent una formació política que impulsa processos de confluència des del seu naixement a Catalunya i Espanya amb IU i l'esquerra plural, en si dins de EUIA - IU hi ha diferents col·lectius i partits com el meu Comunistes de Catalunya i altres. Per la tant portem al nostre ADN la unitat popular i política. A Catalunya no era lògic que quedéssim fora de la candidatura En comú Podem un lloc plural d'esquerres d'obediència catalana que tindrà veu pròpia al Congrés dels Diputats mitjançant un Grup Parlamentari propi i que té el seus referents polítics a nivell de l'estat, com són les marees a Galícia, els ajuntaments del canvi de Madrid, Barcelona, i altres, compromis del país valenciá, Podemos i IU. Des de la nostra organització d´esquerra unida i alternativa celebrem l'acord assolit ja que això permet una sola candidatura del canvi, a Catalunya D´esquerres que impulsi un procés constituent rupturista, fer fora el PP i guanyar als que practiquen polítiques neoliberals que privatitzen serveis públics, creen atur ,precaritzen l'ocupació i retallin drets com CDC,C,S i PSC. EN COMÚ PODEM té com a objectiu prioritari aconseguir Fer fora la dreta i el PP del govern espanyol i encarar l'inici d'un procés constituent que serveixi per donar poder a la ciutadania i recuperar a els Seus drets. Per aixó, En Comú Podem lluitarà per aquests Objectius polítics: - Defensar el dret a decidir de Catalunya mitjançant l'exigència d'un referèndum que va seguir vinculant i amb Totes els Garanties Democràtiques on tothom Pugui expressar les lliurement el vot sobre el futur polític del país. - L'impuls un Pla de Rescat Ciutadà dirigit ALS Col·lectius més vulnerables que més han patit les Conseqüències de les polítiques d'austeritat i de retallades. - Derogació de les Darreres reformes laborals, lluita contra l'atur i la precarietat laboral. Promoció de polítiques econòmiques al Servei de la Majoria a través de la creació d'ocupació digna i de Qualitat - Apostar per els energies renovables per combatre el Canvi Climàtic i preservar la natura, canviant la manera de Produir i consumir i Girant cap a un model energèticament sostenible. - Defensar el municipalisme tombant l'LRSAL i defensar que a els Municipis tinguin a els recursos necessaris per Fer polítiques de proximitat. - Posar els Institucions al Servei de la ciutadania i no dels poderosos, Acabant amb tota forma de corrupció, la il·legal; però también la legal, i els decisions polítiques que és prenen al Servei dels interessos cos privats, com el rescat bancari, de els autopistes, la Regulació energètica o l'amnistia fiscal. - Defensar els drets de les dones en front del patriarcat i posada en marxa d'un plan de xoc urgent per lluitar contra la violència masclista.- Acabar amb els polítiques repressives del PP impulsant la derogació de la Llei mordassa i la reforma del Codi Penal . És possible guanyar i guanyarem per la gent i la regeneració democràtica. Antonio Lòpez Ex regidor per icv-euia i membre de la direcció nacional d´EUIA
[themoneytizer id="16873-16"]