Els bombers voluntaris de Malgrat col.laboren en la campanya de donació de sang d’aquest dissabte
Els bombers voluntaris de Malgrat col.laboren en la campanya de donació de sang d’aquest dissabte
Els bombers organitzen la campanya a tota Catalunya
Els bombers organitzen la campanya a tota Catalunya
Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar tornen a col·laborar enguany amb la campanya de donació de sang que el Banc de Sang i Teixits organitza aquest dissabte al Parc Francesc Macià de la vila. La campanya, que es porta a terme a tot Catalunya i porta per nom "Els bombers t’acompanyen a donar sang", tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia. A més, els Bombers exposaran els camions i vehicles dels que disposen per acudir a les situacions d’emergències per tal que els assistents els que puguin veure i conèixer la seva feina. La d’aquest dissabte és una de les campanyes especials de donació de sang distribuïdes per tot Catalunya, que es fan enguany del 5 al 13 de març. L'any passat es van aconseguir 30 donacions i l''objectiu d'aquest any és "mantenir aquesta xifra o superar-la" segons ha dit el Cap del Parc de Bombers de Malgrat, Xavier Estopà. Per altra part, Estopà també ha explicat que "l'objectiu és aconseguir una jornada de germanor i que els pares vinguin a donar sang acompayats dels seus fills".
[themoneytizer id="16873-16"]